Vergoedingen en tarieven 2023

Vergoedingen en tarieven 2023

In het kiezen voor uw zorgverlener, is het van belang om te kiezen voor een professionele partij. Het is immers uw gezondheid waar het over gaat. Triggerpoint Therapie Enkhuizen is specialist op het gebied van o.a. neuromusculaire therapie en een onderdeel van deze therapie is

dry needling.


Dit blijkt onder andere uit onze aansluiting bij beroepsgroepen als NVST, NMTN, BMST en RBCZ. Deze beroepsgroepen garanderen u als consument dat de partij waarvoor u kiest, in dit geval Triggerpoint Therapie Enkhuizen, betrouwbaar is, goed is opgeleid, na- en bijscholing volgt en u bovendien veilig behandelt.


Vanwege het feit dat Triggerpoint Therapie Enkhuizen zich heeft aangesloten bij deze beroepsverenigingen, wordt Triggerpoint Therapie Enkhuizen  gezien als 'erkend behandelaar', gespecialiseerd in het identificeren en behandelen van klachten die gerelateerd zijn aan triggerpoints. Onze status van 'erkend behandelaar' heeft voor u als voordeel dat zorgverzekeraars deze visie veelal delen en uw behandeling bij Triggerpoint Therapie Enkhuizen vaak geheel of gedeeltelijk vergoeden.


Triggerpoint Therapie Enkhuizen is aangesloten bij NMTN, NVST,  BMST en RBCZ. Onze neuro-musculaire behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.


Ons advies t.a.v. uw zorgverzekering


Er zijn diverse veranderingen voor 2023 met betrekking tot de dekking alternatieve therapie.Heeft u twijfel of uw huidige zorgverzekeraar onze consulten vanaf 1 januari 2023 vergoed, neem dan contact met hen op.

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Tevens vindt u veel informatie over de vergoedingen bij onderstaande link


https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/neuromusculaire-therapie

Intakeconsult


In dit consult wordt een anamnese en uitgebreid onderzoek gedaan, tevens vindt er een kleine behandeling plaats

Vervolgconsult


In dit consult wordt naast de behandeling ook de voortgang besproken


Indien de behandeling dit toelaat, kan een vervolgconsult ook een half uur bedragen. De kosten voor een half uur zijn € 35,00 per vervolgconsult.

€ 60,00 *

€ 57,50 *

* Let op! Triggerpoint Therapie Enkhuizen hanteert een 24 uurs beleid. Afspraken, welke niet zijn geannuleerd binnen

   de 24 uur voorafgaand aan de afspraak, worden in rekening gebracht. Triggerpoint Therapie Enkhuizen heeft voor u

   deze tijd gereserveerd.

.In de praktijk wordt gewerkt met de volgend producten
Zechsal


Ook werken we in de praktijk met Zechsal Magnesium producten. Na succesvolle loopbanen in de laboratoriumwereld en de zorg zagen de oprichters van Zechsal met Zechsal een oude droom in vervulling gaan: een eigen bedrijf met een product dat er toe doet!


Hun missie is om dit unieke magnesium de wereld in te brengen en zo bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. De contacten met therapeuten en gebruikers zijn daarbij een enorme stimulans. Ze voorzien duidelijk in een behoefte en er is nog veel te doen. Hun doel is om kennis te delen over magnesium en functionele producten te ontwikkelen op basis van het unieke magnesium uit de Zechstein bron.


In hun bedrijfsvoering gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Zo rijden ze in auto's op groen gas en zijn ze zelfvoorzienend met electriciteit door de zonnepanelen op het dak. De Zechsal producten voldoen aan de hoogste eisen van zuiverheid en kwaliteit, en met de keuzes voor materialen en partners in de regio proberen ze het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

Vitakruid


Bedrijfsprofiel


Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.


Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over orthomoleculaire suppletie. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculair therapeuten, die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Wat te doen met een klacht?

Het is belangrijk om uw onvrede of klacht eerst met uw therapeut te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komt u er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt. Is het moeilijk uw onvrede onder woorden te brengen? Probeer het dan op te schrijven en leg deze notitie dan voor aan uw therapeut. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten en het probleem de wereld uit te helpen.


Meestal lost een goed gesprek met uw therapeut uw onvrede of klacht op.


Als u er samen niet uitkomt


Voelt u zich niet in staat uw onvrede of klacht te bespreken met uw therapeut, laat de situatie dit niet toe of komt u er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt u bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor uw klacht. Uw klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.


Triggerpoint Therapie Enkhuizen is bij een klachtenorganisatie aangesloten, waar u met uw klacht terrecht kunt.


Volg de link voor het stappenplan 
Voor informatie kunt u op onderstaande buttons klikken.